Press "Enter" to skip to content

Noua versiune a site-ului Camerei București. Zonă privată de intranet destinată notarilor publici
Iunie 2021

Din luna martie a acestui an, Camera București are o nouă versiune a site-ului  www.cnpb.ro. Pagina publică a site-ului își propune să pună la dispoziția solicitanților serviciilor oferite de Cameră și de notarii publici cât mai multe informații, într-o manieră modernă, facilă și intuitivă. Sunt prezentate informații despre organizarea, conducerea și serviciile oferite de Cameră, rolul și atribuțiile notarului public, date statistice relevante privind activitatea Camerei, proiectele noastre permanente dar și cele mai importante evenimente din viața Camerei. Site-ul oferă răspunsuri la întrebările frecvent primite de la beneficiari și legături directe cu alte organizații a căror activitate este în strânsă legătură cu a noastră. Noul site este rezultatul unui efort important al Colegiului Director și al angajaților Camerei, persoane implicate constant în actualizarea informațiilor oferite.

Pentru notarii publici, site-ul le oferă prin secțiunea de Intranet posibilitatea de a se conecta la pagina privată în care pot găsi resurse importante pentru derularea activității profesionale, de la jurisprudență relevantă, opinii INM cu privire la anumite chestiuni legate de activitatea notarială, minutele ședințelor comune emise în cadrul întâlnirilor reprezentanților UNNPR și ai ANCPI, până la listele traducătorilor autorizați, actualizate permanent sau informații relevante pentru managementul unui birou notarial.

Foarte util pentru activitatea notarilor este buletinul informativ săptămânal, publicat în fiecare zi de luni, care face un sumar al tuturor comunicărilor și informațiilor transmise pe email de organizațiile profesionale (Cameră și Uniune) precum și a evenimentelor profesionale relevante din ultimele 7 zile. Pentru aprofundarea unei teme și informații în extenso, accesul se face simplu, în secțiunea indicată în buletinul informativ.

Ultimele materiale adăugate sunt cele selectate din Culegerile de decizii a ICCJ, pe anul 2020, din care au fost preluate și publicate soluțiile Înaltei Curți în probleme cu incidența asupra activității notariale. A fost actualizată și Secțiunea Organizarea biroului notarial în care au fost adăugate materiale extrem de utile din domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor.

Site-ul Camerei și partea de Intranet pot fi instrumente extrem de valoroase pentru notarii publici din Camera București, pe care vă invităm să le descoperiți și vă recomandăm să le folosiți.

Colegiul Director al Camerei București